HTML

Boris Új-Zélandon

Téli-Nyári kiruccanásom története a Föld pont szemközti szegletébe

Friss topikok

EGY BEJEGYZÉS A KÉPEKNEK

2008.11.08. 10:50 Boris

Kepeket eddig nem nagyon tudtam beilleszteni, de itt Lacieknal mindenre van lehetoseg. Ezer kepet csinaltunk mar eddig, nehanyat most elkuldok nektek. Persze csak apro izelito a dolgokbol es foleg engem abrazolnak, nem mellesleg szep helyeken. Majd kuldok csak szep helyeket is, amiket nem ezuttal nem fogok eltakarni (de ilyet a netrol is tudtok letolteni..) Es olvassatok az elmult napok beszamoloit! Kikerdezem! Teszt lesz ha hazamegyek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ezer éves kaori fa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caper Reingán túrázás közben

 

 Távolban Cape Reinga, onnan indultunk és még egyszer ennyi volt elöttünk. Nézzük a nagy semmit és a Tasmán-tengert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így alszunk mi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Doubtless Bay, innen nem messze süllyedt el a Rainbow Warrior.  Csendes-óceán.

 

 

 

 

 

 

Műfaj váltás. Tengeri kajakozás Bay of Islandon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Whangerei Heads. Legyőztük a 415 métert, jár a csúcscsoki.

 

Hokianga - öböl. No comment!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borisujzelandon.blog.hu/api/trackback/id/tr81756906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán · dnhe2.blog.hu 2008.11.10. 17:12:11

ha van microsoft photo editorotok, az méret arányosan kicsiníti le a képeket...(640x480, 400x300, 300x233, 1200x800, 1024x728)

Menten edzeni!

allianna 2008.11.12. 13:58:25

Szia Bori! Mindig olvaslak, meg sokat gondolok Rátok, meg, hogy majd hogy a csudába fogsz visszazökkenni a Margit körúti szmogba, csak nincs időm írni mostanában, mert most mindenféle konferencián vagyok, meg gyakorlatok, meg stb. Szóval fantasztikusak a képek, Bán Ági is mutatott nekem plusszba. Mindenesetre a DNHE évadzáró nagyon jól sikerült szerintem, sok kicsi volt, és a játékos vetélkedőben a KLIPSZ (Misi, Alexa, Bálint és én) csapata csak azért lett ezüstérmes, mert a Zitáék a Gyula - általam csak utólag látott - fotóival jól bizonyíthatóan folyamatosan csaltak! Azért már kicsit megnyugodtam azóta... Minden jót, üdv.: Anna

honti 2008.11.12. 22:07:23

ez klassz, ez nagggyyyon klassz. szívesen cserélnék veled. sokkal jobbnak tűnik, mint a budaörsi hypermarketek. De még sztálinvárosnál is szebb!(én ott dolgozom). ha lesz egy kis időm, elolvasom az eddigieket. Sok kalandot, szép időt! Hajrá Boris!

Vizipókom 2008.11.15. 20:44:54

Boris, jól áll a kajaklapát a kezedben;) Többi fotó sem csúnya...najó, szépek:)
Tiszteljük az Annát meg minden, de nem kell neki mindent elhinni:) Alig csaltunk, és akkor is kreatívan (nem szegtünk szabályokat, csak kicsit furfangosabbak voltunk a többieknél...ennyi!), bár azokat a bizonyos képeket még nem láttam:)
További jó mulatást nektek!Ha még dolgozni nem is kezdtetek el, azért lottót vegyetek;) Puszi
süti beállítások módosítása