HTML

Boris Új-Zélandon

Téli-Nyári kiruccanásom története a Föld pont szemközti szegletébe

Friss topikok

Koreja a Korejajiaké... (üdv. Szöulból)

2008.10.24. 07:54 Boris

...legalábbis mi úgy látjuk ezt a helyzetet, innen a szöuli Incheon repülőtér harmadik emeletének, üvegfalas, fehér bőrgarnitúrás, rododendron (Imi szerint filodendron)ültetvényes pihenő helyiségéből. Erről a helyről ennyit tudunk írni, mert az eddig 11 órás (ami még az utazásunk fele sem!) repülőút olyan szinten letompította az agyi tevékenységünket, hogy semmi frappáns nem jut eszünkbe, pedig a koreai légitársaság gépén tapasztaltakat érdemes lenne megosztani veletek. Ezt igyekszem bepótolni később, amikor egyrészt az élmények kellőképpen lecsillapodtak bennünk, valamint akkor amikor már ismét shakespeare-i állapotomba kerülök. Gábor most fejezte be rövid (20 perces) villám közvéleménykutatását és egy étkészlet boldog tulajdonosává vált. Tehát lényeg a lényeg: jól vagyunk, várakozunk és Korea csodálatos! Ide még visszajövünk!!!!!!!!!!!

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borisujzelandon.blog.hu/api/trackback/id/tr46729333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zbea 2008.10.26. 21:17:33

szevasztok! epekedve várjuk bejelentkezéseteket, itt a budaörsi remetelakban. vegyetek vesztfália transzportert, mi is épp azon vagyunk. abban alhattok is kényelmesen. és akkor istvánkát megeszi a sárga irígység. na de tényleg, mivanmár??? csók ábrahámné és családja

lopezka 2008.10.26. 22:37:59

hali!
boris utólag is jó utat.Korea tényleg szép érdemes körülnénzni.csak a gergő mit fog szólni ha 5 hónap múlva újra utazol.

allianna 2008.10.27. 10:52:12

Sziasztok! Én csak a vita elkerülése végett:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8e/37_Rhododendron_11.05.2003.JPG

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/Filodendron.jpg

Egyébként sokat dolgozom mostanában és irigyellek Benneteket!

Vizipókom 2008.10.27. 22:23:52

Anna megint hozza a formáját:) Köszönjük az infót!
és Boris, nyomassatok valami életjelet légyszi...ne hagyjatok minket kétségek között vergődni!!!:)

Boris 2008.10.29. 04:55:11

Sziasztok! Jol vagyunk, minden okke csak isszonyatosan draga es korulmenyes a netezes itt Uj-Zelandon. Gabor laptopjan irom a beszamolot ami mindig csak hosszabb es hosszabb es ha lesz lehetosegunk netezni normalisan hosszu ideig elkuldom. Jol avgyunk, vettunk egy kocsit ami 40 km-re Aucklnadtol lerobban epp azt javitjak, remeljuk gyorsan es olcson meglesz. Sokat nem lattunk az orszagbol de az mesesen szep. Az emberek angyon segitokeszek. Bocs most ennyit tudok irni. Folyamatosan munkat keresunk.
Puszi mindenkinek.
süti beállítások módosítása